...

Reference školení finanční gramotnosti

Jak přednášky hodnotí žáci?

.

Mluvil srozumitelně, jasně, skvěle pracoval s ostatními, užitečné info.

.

Velmi inspirativní příjemné profesionální a charismatické vystupování vůči nám jako publiku.

.

Skvělé vystupování, hodně nás zapojoval. Sušenky byly opravdu velký plusový bodík. Jedna z mála přednášek, po které jsem měla pocit, že jsem se opravdu něco dozvěděla. Celý večer jsem potom s přítelem diskutovala o tom, co jsem se dověděla a předávala jsem mu různé informace.

.

Líbila se mi interakce se studenty. Téma bylo podáno velmi zajímavě a jsem ráda za odkaz na aplikace a další užitečné věci k tématu. I přes to, jaké to je “nepopulární a nudné” téma, tak se jednalo o jednu z mála přednášek, které mě bavily. Více takových přednášek.

.

Líbilo se mi příjemné a přátelské vystupování. A samozřejmě sušenky.

.

Líbilo se mi využívat peněz do zážitků atd. Díky za smysluplně strávený čas ve škole!

.

Za mě super struktura i podání samotné přednášky. Výstup se dobře poslouchal a co hlavně, téma bylo opravdu užitečné. Pokud by byla někdy možnost, šla bych na ni znovu a probrala témata, které jsme bohužel nestihli. Ale za mě SUPR

.

Bylo to záživné a přednášející s námi udržoval kontakt (otázky, názory). Je škoda, že jsme toho nestihli víc, jelikož by mě toto téma zajímalo. Takové přednášky jsou podle mě přínosem i pro lidi, kteří mají problém s šetřením.

.

Hezky připravené, věděl o čem mluví. Asi nemám co vytknout, jen mě mrzí, že jsme nestihli vše probrat. Mohlo by být takovýchto přednášek i více.

.

Velmi sympatický projev, příjemné vystupování a prezentování. Hezké slyšet názor mladého člověka, který ví, co říká.

.

Celkově se mi líbila přednáška, vše bylo srozumitelné a podle mého úsudku dobré. Osobně bych více ocenila více informací o konkrétních příkladech nebo zkušenostech ze života. Jinak velmi přínosné a děkuji za tuto zkušenost. Přimělo mě to více se věnovat právě s tímto tématem a vytvořili jste mi k tomu pozitivní přístup.

Kontaktujte mě


Kontaktujte mě


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.